Welkom

Producties

Referenties

Contact

Links

Producties
Keravisual is thuis in vrijwel de gehele wereld. Haar camera's draaien regelmatig in het buitenland en programma's worden opgeleverd in alle gewenste talen. Aan opdrachtgevers in Nederland, maar ook in het buitenland.

Keravisual vervaardigt al meer dan twintig jaar films en videoprogramma's. Holland promotion-programma's voor de KLM, het Nederlands Bureau voor Toerisme, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de Nederlandse provincies. Een recent voorbeeld is de "Holland Promotion DVD Videoreel" Klik de "Holland luchtballon" aan en u ziet een korte impressie over toeristisch, cultuurhistorisch Nederland. Deze DVD is te bestellen via: info@keravisual.nl

Keravisual ontwikkelt en produceert daarnaast sociaal-maatschappelijke programma's, onder meer over en voor mensen met een handicap. Keravisual draagt bij aan de integratie van deze mensen in de samenleving door vervaardiging van tv-programma's hierover.

Keravisual beweegt zich, last but not least, op het vlak van documentaire, cultuurhistorische tv-series, onder meer voor Teleac/NOT. Zoals een 12-delige serie over "Begraven en (Nederlandse) Begraafplaatsen" en een 8-delige serie over de "Vereenigde Oost-Indische Compagnie (VOC)" en de geschiedenis van de 400-jarige relatie tussen Nederland en Japan.

Keravisual bestaat uit een klein basisteam. Dat beheerst alle noodzakelijke basis-disciplines binnen beperkte vaste kosten. Daarnaast is er een uitstekend netwerk. Samenwerking met de beste freelancers voorkomt vastroesten in voorspelbare patronen. Specialisten op vele terreinen zijn op afroep beschikbaar voor een stroom van frisse idee├źn en technische know-how, inclusief internet.

Keravisual levert creatief vakwerk, op maat en binnen budget. Haar "stille kracht" schuilt in persoonlijk contact. Dat vormt de alom gewaardeerde basis van een plezierige langdurige samenwerking met al haar opdrachtgevers

welkom | producties | referenties | contact | english